..

Kommer inte uppdatera här förrens på söndag eller måndag =)

Vi ska iväg till johans föräldrar, eller om det blir förlossningen det visar sig...

ha en bra helg =)

MVC

Cyklade idag mot stan handlade lite mat till ikväll, blir grillat med figge, linda och lilla theo, mumsigt.
Efter handlingen så cyklade jag vidare mot MVC, där man gör dem vanliga kontrollerna, Hjärtljud, SF-mått och allt det dära,
Jag har +1 i äggvita =/, men blodtrycket va bra så jag behövde inte oroa mig,
Men därimot har jag gått ner ca 1,5kg på två veckor =/.

Bebisen ligger i startfälltet som hon säger, och som omfördelska så brukade man göra det när det bara va några dagar kvar!, blev riktigt nervös när hon sa det, hehe. vi gick igenom lite förlossning, om jag inte skulle hinna in hur man ska göra hemma då osv =).

Och efter som förlossningen med vincent gick snabbt, så ska jag åka in direkt när jag känner att jag inte kan ta smärtan, eller när vattnet går!. Jag vill verkligen ha ut min bebis nu!...

 vincent  (bilden är ej tagen idag)

 lilla theo :D


blandat

Orkade inte uppdatera igår men ingen bebis har kommit ut än =(.
Vi åkte till ikea med johans föräldrar igår, och handla inget speciellt. Vi kollade på bäddsoffa som johans föräldrar ska ha hos sig.
Blev även att vi åt där, efter som det blev så sent,

Vincent har blivit lite förkyld =(. men han är på dagis, efter som jag strax ska gå till MVC, lättare att inte ha med han då.

Som det ser ut idag lär det inte heller bli någon bebis, men har lite ont :D, wiiie :D haha.
fick en fråga som jag tänkt svara på

Hej.
de var ju lite kul att ha barn på samma dag :)
Får man ställa frågan hur gammal du är, såg att du skrivit ung mamma så :)
Gratulerar till bebis nr 2, hoppas den lill* kommer ut snart och att du slipper gå över. de är inte kul.

svar:
hej,
Hehe ja de e det =), lite roligt med faktikst,
Jag är 20 men ska fylla 21 i nov, så äe ju ingen jätte ung mamma,men va 18 när jag fick vincent,
Tack så mkt, det hoppas jag med, har ju haft ont från och till i snart 2veckor =/.

Jag vill inte!

jag vill inte vara hemma nu!, jag vill vara på KK och få ut min bebis, men så verkar det inte bli idag heller =(.
Men bebisen kommer någon gång iallafall,
Vi ska till Johans föräldrar i helgen, kanske slappnar av då, (då vet vi att vi har barnpassning och någon kan köra oss).  så kanske bebisen tittar ut , hoppas kan man ju alltid :D.

Hade även ont i natt, men när jag väl fick sova av vincent med så gick allt över,
vincent har antagligen fått myggbet kan man få det redan?. han kliar sig hela tiden på foten, och så blir han sur för det inte går över =(.

Idag vet jag inte vad vi ska göra, ska nog gå och handla lite =). Tycker man ser nyfödda bebisar hela tiden nu när man är ute, eller inne på någon sida, man blir ju så avvis.
Idag är det ju bara 5dagar kvar till Självaste BF dagen :D, Denna sista tiden har gått sakt tycker jag, men så är det väl alltid.

Ne nu ska jag leka med vincent och titta på våra bästa år ;).




vecka 40 (39+0)

Igår blev det ingen uppdatering för elena och my kom :D,
Dem kom vid 3tiden och vi handla lite till maten, som skulle bli tacos =),

Vi kom hem till mig vid 4 tiden, och gick ut och lekte lite, gungade och lekte i sandlådan,
Vid 5 tiden gick vi in och började med den goda maten, och efter vi ätit lekte my och vincent på hans rum, och dem va så söta, så frågade man vincent om my fick en kram så gick han och och kramde henne, :D, tror elena fick bild på det som vi lär få sen så kan komma upp bild sen =)
Efter ett tag så fick dem bada tillsammans, men my va så trött så dem fick åka hem =(. men dem kommer ju en annan dag också,

Vincent somnade vid 9tiden och jag satt vid datan och kände hur jag började få lite ont i magen så gick och la mig vid 10 tiden, men vaknade klockan 3 av att ha sjukt ont i magen, och kunde inte ligga still eller något, men vid 5 tiden somnade jag till slut och vi vaknade vid halv 11 idag! hehe.
Har ont lite då och då, men inte jätte ont, Johan drömde även att hans morfar sa att vi skulle vara beredda idag :D så hoppas bebisen vill titta ut så snart som möjligt..

Så ingen bebis är ute. vi byter även vecka.. 40 (39+0) idag =). 

 

Jag ger upp

Jag kommer aldrig få ut bebisen känns det som, bebisen trivs nog förbra i min mage,
Ont på natten och lite på morgonen sen går det över, önskar verkligen att något ska hända, t ex att slemproppen går eller vattnet, då blir man glad :D,
Men som jag sagt till johan att bebisen kommer när jag fyller år delvis 19nov :P haha. men johan tror mer på hans  födelsedag, (13maj), eller imorgon.

När tror ni bebisen vill titta ut?.

Har faktiskt haft ont i ljumskarna hela dagen, men jag vill ha mer ont!! haha.

Idag har jag varit ensam med vincent hela dagen, johan är ute och äter med sitt jobb, men han kommer nog strax skulle jag tro. =).
Han skulle inte bli borta så länge ifall något mirakel skulle hända, haha.

Vincent har iallafall varit på myshumör hela dagen, tur det efter som jag är helt seg i kroppen. men har självklart blivit massa bus med! :D.

Imorgon kommer det kankse ingen uppdatering för då kommer Elena och my hit :D..


 haha elena och vincent på bild :D, (har ingen bild på my)


svar

maria

ska inte johan vara med påförlossningen

Svar: Jo det ska han =), men han ska inte sova där på natten då bebisen är född,...

Ingen bebis!

Nepp, fast jag har haft ont ett bra tag nu (från och till). så e det ingen bebis!, tycker allt kan starta på riktigt, så man slipper vara orolig hela tiden!,

Vi var på vårt sist Ultraljud i Tisdes, bebisen väger nu 3045g! :D, hehe. dem sa att bebisen låg långt ner =), spännade! :D,Jag hämtade även en sån babybox på babyprossen som man kan få gratis =), Dem e verkligen hur otrevliga som helst där!, lika dant i malmö. iallafall dem vi har haft!. 
 

Jag ska hämta vincent lite tidigare idag, efter som vi ska på öppnaförskolan =), va ett tag sen jag var där!,

När bebisen är född kommer jag och bebisen ligga antagligen på avdelning 44, minst en natt, Kommer sakna vincent och johan otroligt mycket!, dem ska sova hemma, eller hos hans föräldrar, vi vet inte än,

Vi har även bestämmt namn på vår bebis =), men vi kommer inte bestämma oss helt innan vi vet att bebisen passar i det =).

Och jag kommer inte ha tillgång till data eller något tror jag när jag är inne, så är det mer dåligt uppdatering än nu så vet ni att jag e inne, =).
(ska försöka få in ett inlägg per dag) :P

blandat

Söndag: igår tog vi bara det lungt, lekte med vincent och sånt man gör varje dag =), det va super fint väder på morgonen sen blev det mindre och mindre fint, fast det blev grillad mat ändå! :D, Och jag gick även in i vecka 39 (38+0), vi kollade även vart vi skulle på semester någon stanns i sommar, blir antagligen lalandia! :D, vi åker med Figge, Linda och theo, fast vi vill gärna ha med någon mer =), hehe.

Idag så jobbar ju johan, som vanligt då, ska bli skönt att ha han hemma dem 10dagarna han får när bebisen har kommit =),
Jag och vincent ska gå till affären strax, johan tog min cykel imorse så vi får helt enkelt ta vagnen och gå! men då kanske vincent somnar?, han har fått ett himla humör dem senaste dagarna =/, och börjat vakna på natten och skrika.

haft väldigt ont i magen dem senaste dagarna, men idag känner jag ingenting?, mer än stickningar i ljumskarna?.

 bilden e tagen idag, 38+1 =)




:D

Igår åkte jag in till lund så jag och johan var där samtidigt, och vid 6tiden möte vi upp elena, och åt pizza, kebabrulle och fallafelrulle, =).

Efter vi ätit cyklade elena hem till sig, och jag, johan och vincent åkte tåget hem till henne =),
Vi kollade på talangjakten och åt chips och hade det bara mysigt, hehe.

Vi komhem vid halv 11 tiden, vincent hade somnat i vagnen så vi la han i sängen  =),

Johan skulle upp tidigt idag för hjälpa sina föräldrar att flytta, eller slänga det dem inte ska ha kvar, och jag får ju inte bära något typ, så jag och vincent stannade hemma, och sov till halv 10 :D, hehe.

Efter vi ätit frukost så cyklade vi till affären, första gången vincent åkte med :D, han tyckte det var super kul, förutom hjälmen, ( men den måste han ha på sig ),
När vi kom hem efter den tuffa cyklingen så kom johan hem, och vincent blev super glad och ramlade och slog sig mot tv-bänken och fick ett litet hack på huvudet =(,

Efter massa tröst och bus efter så la vi oss i sängen och han somnade  =).

Nu ska vi strax äta lite Kräm, gott gott! :D,
Kan ju meddela att det inte är lätt att cykla när man är höggravid! :P haha. magen tar ju imot man ska upp med bena hahaha, men vi ska ut en runda imorgon med, och hoppas på bebisen vill titta ut :D.

Nepp, ni ska få en bild elena tog igår :D,

 en mycket glad vincent :D


Förlovning <3

När man var mindre och både hemma så ville man ha post varje dag,
Nu när man bor själv så vill man helst inte ha post, iallafall inte den dumma posten som är räkningar!
Men så är livet och dem måste betalas, hehe.
Fast en räkning som stör mig är den där radiotjänsten, för tven !. Den är verkligen för dyr!. man får ju nästan bara se reklam ändå =/.

Igår firade jag och johan att vi har varit tillsammans i 3år, och förlovade i 2år =),
Vi förlovade oss alltså på vår 1års dag, och vincent kom en dag innan, hehe.

Blev ju ingen direkt mys middag om man säger så, efter som vincent har väldigt svårt att sitta still på resturanger, så vi åt på sibylla hahaha,

Vincent lyckades även slänga sönder vår hemtelefon, han pratade med johans moster och så gick jag ut genom dörren då blev han arg/ledsen och slängde den, men vi köpte en ny igår =),

Imorgon ska vi hem till Elena och äta pizza och tjocka till oss lite :D, hehe. Ska se om jag kan gå till Nova innan och lämna in min cp mobil, den stänger av sig själv hela tiden..

Vincent är på dagis nu så jag har städat undan lite här hemma, håller på  att tvätta men kan inte hålla på förlänge att städa och så, får rätt ont i magen, så bättre ta lite då och då,
Packade lite bebiskläder i BB väskan också, =), får ju börja lite smått hehe =). 


Grattis min älskling!

Idag fyller vincent 2år!, vart har den tiden tagit vägen??.

Den 13april -08
Klockan 15,47 kom han till världen,
Och jag blev världens stoltaste mamma! :D,

--------------------------------------------------------------------------------------------

 Älsklingen ca 1 timme gammal =)

 Älsklingen 1år :D

 Älsklingen 2år! :D

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Idag valde vincent att gå upp redan vid 7tiden!, men det va bara att gå upp =).
Vi gick till hans dagis vid 9 tiden, och jag stannade där till halv 10, då det va fruktstund där, Så nu är det första gången han e själv på dagiset, Jag ser han i från mitt fönster att han leker med andra barn hehe, =).

Ikväll så kommer Linda hit =), tror inte figge skulle med?, självklart följer ju theo med! :D

Idag får inte vår bebis komma, för det är ju vincents dag :D, men sen kan bebisen titta ut när som! :D

Ska se om jag kan ta en magbild sen få se om jag orkar :P, Imorgon ska jag till MVC =) alltid lika kul =).

I söndes när vi firade med min släkt så va det många sjuka så vi blev knappt några men va mysigt ändå =),

Han fick pengar, böcker, kläder, och en sån man drar kulor, Kan ta kort på allt sen och visa=),
Han får vår present när Pappa johan kommer hem! :D

Sen blir det grillat, och kladdkaka till efterrätt efter som vincent älskar det! :D, <3

Busig liten, :

Idag så firade vi vincent =), men bara på johans sida, vi hade aldrig fått plats att ha både min och johans sida här samtidigt, så imorgon är det min sida som kommer =),

Vincent fick massa fina grejer, kläder, böcker, uteleksaker, och rutschkana =), tack så mycket.

Har fått lite förvärkar och skit nu, började i onsdes kväll lite jobbiga e dem, kan ju starta på riktigt istället =).
Men ingen bebis som vill titta ut,

Igår blev Linda och Figge föräldrar till en vacker theo :D, grattis till er:D,

Nu vet jag inte vad jag ska skriva mer, riktigt tråkigt att blogga!

Uppdatering

I helgen så va vi hos johans föräldrar och hjälpte dem flytta,
Eller Johan hjälpte till och jag va med vincent, kan ju inte precis lyft så mycket!, 
Så vi firade påsk där och hade det mysigt =),

Idag va det första dagen på vincent nya dagis =), han trivdes jätte bra där , fast vi bor så nära så fick vi stressa lite, Vincent vaknade halv 10 och vi skulle vara där 10! men vi kom i tid =),

Idag är det 25dagar kvar tills bebisen e beräknad att komma, och vincent fyller år om en vecka! 2år har snart gått sen vi fick vårt älskade barn!, vart har tiden tagit vägen?.


RSS 2.0