attans!

Nu är johan iväg. vi följde han halvvägs, eller han gick redan vid halv 6 tror klockan var!, men vi kom hem för ca 10miunter sen vi har varit och lekt på lekplatser, träffade en liten familj som nyss flyttat hit. bor två hus ifrån oss bara kul! :D

Hm vi var ju inne i lund innan och letade efter regnskydd till vagnen men hittade inte =(. så ska kolla på blocket och tradera om där finns =).

Just nu busar vincent med mattias, han gör tittut med han så ni kan tänka er vad mattias skrattar, han ler näst intill varje gång han ser vincent!.

Vincent har även lungnat ner sig med att slå sin lillebror vilket är skönt :D<3
Men man får fortfarande ha koll på han, lilla busungen hehe.

Mattias är med mer och mer, och har lärt sig dra ut nappen, men inte sätta in den, eller det har hänt någon gång att den sitter kvar på handen så åker den in igen haha, men det är ju bara ren tur, Han ligger ofta och prata med spökenlaban i vagnen ( vi har sån vagnleksak med laban).

vincent lär sig massviss varje dag!, idag gick han på toan själv, och gjorde både 1 an  2an haha :P. sen går han ut och badar själv i sin lillapool, ( det är jätte lite vatten i den så han kan det!). Han ritar mkt och ger saker till sin lillebror, helst nappar!. igår försökte han ta på sig lillebrors blöja haha den var förliten!. och orden bara kommer fram, Det nya är duktig och klappar händer när han tycker han varit duktig =)<3

Jag älskar erVincent och mattias, ni är mitt allt! <3



Kommentarer
Postat av: I huvudet på en 19 årig mamma

beror ju på :P

finns både 50 och 30 liters :P

jag köper ju semper :P



2010-07-24 @ 22:54:06
URL: http://niicol3e.blogg.se/tillfallig/
Postat av: I huvudet på en 19 årig mamma

oeky, är det fem eller tre liter i påsarna ?? :P



2010-07-24 @ 23:22:45
URL: http://niicol3e.blogg.se/tillfallig/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0