Saknar verkligen det?

hehe saknar redan vincent hår, men det växer ju ut :D, han behövde få det klippt/rakat med så =),
Linda och Figge kom precis när vi skulle äta, Men dem hade redan ätit. så vi åt våra grillade revben och pommes själva =), det satt verkligen fint, dock så ville inte vincent äta =(, men så är det ibland man ska ju aldrig tvinga ett barn att äta!.
 
Killarna satt och kollade på handboll som sverige förlorade som vanligt då,
jag och Linda satt ute i köket och pratade om våra bebisar i magen, vad vi skulle göra i sommar m,m.

Dem åkte hem för ett tag sen, men vi sitter och tittar på någon film vet inte vad den heter, den va inte så jätte bra =/,
Vincent är trött så ska borsta våra tänder sen lägga oss <3

 sov gott




Kommentarer
Postat av: M

Va jobbigt att folk klagar på det hela tiden! Jag vet inte om det är så ovanligt att dom inte pratar vid den åldern, men Emanuel kunde ju säga vissa ord å så, men han pratade ju så man knappt förstod. Typ "vad är det" lät ju "äe däe". Men ja minns att i början på dec 08 pratade han knappt, men en månad efter så pratade han nästan rent. Så de bara small till. Vet många som har vart med om likadant, att de bara smäller till. Så det kanske blir likadant för din lille också :) Men det är bara att vänta ut! Det kommer tids nog :)

2010-01-23 @ 14:25:44
URL: http://emanuelsmamma.blogg.se/
Postat av: Ninni

hej Frida! det var längesedan nu..

allt bra hoppas jag? när är det andra barnet beräknat?? läst igenom din blogg ang vincents ätande.. ser att ni ofta äter pasta och pommes!

prova att byt ut till matiga soppor, rotmos ja lite ombyte.. vet alex var så när han var mindre också... man tappar ju inspirationen ibland och barn blir ju också trötta på samma slags mat.. Bara ett tips inget negativt.. ha det gott Kram Ninni

2010-02-04 @ 11:40:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0