kom nyss hem

lr aah för ett tag sen. johan pappa ringde och frågade vrf han skulle hem idag? han var ju ledig imorgon med haha vi hade ju skrivit 20på pappret haha. så kom vi samtidigt på at vi fortfarande nt har fått pappret från försäkringskassan som vi bad om för en v sen =/ dom är helt cp där, någon som håller med?.
Det blev färg på rusta. blev 2burkar blå färg som vi ska ha i sovrummet =) och en aah plommon färg tror jag det var? minns nt men sjukt fin, Men innan vi ska börja måla ska vi ha till åtelse av kjell så vi slipper betala sen, och så ska vi klaga på köket en låda gick av och så. vi var även inom pappa och hälsade på, spelade kort m m. När vi kom hem var vi jätte hungrig så det blev värmakoppen och fralla, och efter rätt glass :D haha. nu är klockan mkt för mina ögon haha så blir väl att sova nu =), vincent somnade dirket när vi la han =). nu blir det att sova, sov gott.

Kommentarer
Postat av: Ida

Hej!Ja det stämmer bra det, en kille:)

2009-01-19 @ 22:01:17
URL: http://wroom.blogg.se/
Postat av: ida

Jag har bytt bloggadress på den nya bloggen:

www.idaskrypin.blogspot.com





Kom in och kika:)

2009-01-20 @ 11:57:23
URL: http://idaskrypin.blogspot.com
Postat av: Ida www.gotteochvi.com

VILKEN TJUSIG BLOGG DU HAR!

OCH JA, FK KAN MAN FÅ KRUPP PÅ. ANTINGEN SÅ FÅR MAN INTE SINA PAPPER, ELLER SÅ FÅR MAN SITTA I TELEFONKÖ I 2 DYGN INNAN MAN FÅR TAG I NÅGON DÄR...





www.gotteochvi.com



(ung bloggande mamma)

2009-01-20 @ 21:05:32
URL: http://www.gotteochvi.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0